We zijn vandaag open

Schoolstraat 4, 3931 HX Woudenberg

033 286 2824

Keukengalerie

Woudenberg

Bij Keukengalerie Woudenberg creƫren wij tijdloze keukens die klassieke en moderne elementen combineren voor een blijvend stijlvolle uitstraling.

We hebben een nieuwe website

Tijdloos design

We maken gebruik van tijdloze designs die de tand des tijds doorstaan. Onze ontwerpen combineren klassieke en moderne elementen, waardoor uw keuken altijd stijlvol en relevant blijft, ongeacht veranderende trends.

Onze aanbiedingen

Bij De Keukengalerie Woudenberg bieden wij aantrekkelijke aanbiedingen door scherpe prijzen te combineren met de hoogste kwaliteit keukens. Dankzij onze regelmatige acties en kortingen kunt u uw droomkeuken realiseren zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit.

Altijd van beste kwaliteit

Met onze 30 jaar ervaring zorgen wij voor de beste kwaliteit keukens

Thuis gemonteerd

Middels onze bezorg en monteerservice zorgen wij voor een fijnloze installatie.

Onze diensten

Hoe maken wij het verschil?

Installaties
Keukenapperatuur
Keukenontwerp
Luxe items

Bij De Keukengalerie Woudenberg bieden wij de beste kwaliteit keukens dankzij ons nauwgezette vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen. Bovendien zorgen onze op maat gemaakte ontwerpen en persoonlijke service ervoor dat elke keuken perfect aansluit bij uw wensen.

Neem contact met ons op

Daarnaast kan je altijd langskomen bij ons op de zaak voor een op maat gemaakt advies en een heerlijk bakje koffie.

Geheel vrijblijvend

Keukengalerie Woudenberg
Schoolstraat 4, 3931 HX Woudenberg
033 286 2824
info@keukengaleriewoudenberg.nl

Keukenontwerp

Meer dan Keuken

Eenheid

Keuken en leefruimte vormen een eenheid en zijn qua ontwerp op elkaar afgestemd. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kan de keuken een discreet element op de achtergrond zijn of het trotse middelpunt van de ruimte.

Levensgevoelens

Het ontwerp of de functies staan centraal bij de planning. Verschillende stijlen geven de leefruimte verschillende levensgevoelens.

Kleur

Deze komen tot uiting in de gezellige landhuisstijl, in een ontspannen lichte modulaire planning of ook in de klassieke elegante open planning met een hoog opbergvolume. Alle vormen van ruimte-inrichting bieden voldoende ruimte voor communicatie.