Keukengalerie Woudenberg huismerk

Het huismerk van de Keukengalerie Woudenberg is een Duits keukenmerk pur sang, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit maakt het werken in de keuken tot een groot plezier. Met de hoogstaande kwaliteitsnormen, duurzaamheid en functionaliteit weet de Keukengalerie u ergonomische te verrassen.

Alle keukendromen en keukenwensen worden bij de Keukengalerie mogelijk omdat wij hoogwaardige materialen leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Onze keukens zijn vast en zeker verbonden met persoonlijk design en met een unieke uitstraling. Voor alle mogelijke verscheidene smaken geldt : wij hebben de keuken voor Uw leven. En dit is meer dan alleen maar een gezegde.

Aanbiedingen

De Keukengalerie Woudenberg heeft van tijd tot tijd zeer unieke aanbiedingen, waarbij u voor een zeer mooie prijs een bijpassend product of zelfs een volledige keuken kunt aanschaffen.

Over ons

Keukengalerie Woudenberg is een echt familiebedrijf, (van vader op zoon) met inmiddels ruim dertig jaar ervaring en is uitgebreid tot de keukenspeciaalzaak rondom Woudenberg.

Producten

Naast de mooie collectie aan keukens, bieden wij als keuken specialist ook talrijk bijpassende producten aan. denk hierbij aan keukenbladen, apparaten, afvalsortering, en overige accessoires.

© 2016 Keukengalerie Woudenberg | All rights reserved | Developed by IT at Work