Onze keukencollectie

Eggersmann

Al meer dan honderd jaar worden bij eggersman individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Technische perfectie en tijdloze elegantie zijn onze passie. Research naar innovatie, toepassing van de nieuwste fabricagetechnologieën en koestering van ambachtelijke tradities staan bij ons aan de basis van een continue ontwikkelingslijn. Duurzaamheid vormt bij al onze keukensystemen één van de belangrijkste uitdagingen. eggersmann creëert hoogwaardige keukenunicaten voor veeleisende mensen.

eggersman is een van de meest innovatieve keukenproducenten in Duitsland. In onze 11.000 vierkante meter grote fabriek in het hart van de Duitse keukenmeubelindustrie, hebben wij een perfect uitgerust en zeer modern machinepark. Met 108 medewerkers produceren wij ca. 6000 keukens per jaar. Het exportvolume bedroeg in 2010 meer dan 70%, waarbij onze producten wereldwijd in 38 landen worden geleverd. Wij produceren uitsluitend “Made in Germany”.

Keukengalerie Woudenberg huismerk

Het huismerk van de Keukengalerie Woudenberg is een Duits keukenmerk pur sang, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit maakt het werken in de keuken tot een groot plezier. Met de hoogstaande kwaliteitsnormen, duurzaamheid en functionaliteit weet de Keukengalerie u ergonomische te verrassen.

Alle keukendromen en keukenwensen worden bij de Keukengalerie mogelijk omdat wij hoogwaardige materialen leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Onze keukens zijn vast en zeker verbonden met persoonlijk design en met een unieke uitstraling. Voor alle mogelijke verscheidene smaken geldt : wij hebben de keuken voor Uw leven. En dit is meer dan alleen maar een gezegde.

Aanbiedingen

De Keukengalerie Woudenberg heeft van tijd tot tijd zeer unieke aanbiedingen, waarbij u voor een zeer mooie prijs een bijpassend product of zelfs een volledige keuken kunt aanschaffen.

Over ons

Keukengalerie Woudenberg is een echt familiebedrijf, (van vader op zoon) met inmiddels ruim dertig jaar ervaring en is uitgebreid tot de keukenspeciaalzaak rondom Woudenberg.

Producten

Naast de mooie collectie aan keukens, bieden wij als keuken specialist ook talrijk bijpassende producten aan. denk hierbij aan keukenbladen, apparaten, afvalsortering, en overige accessoires.

Renovatie

Keukengalerie Woudenberg ziet het leveren van uw keuken als totaalproduct. Wij hebben een eigen monteur, die zorg draagt voor uw keuken en de vakkundige montage hiervan. Meer weten?

© 2016 Keukengalerie Woudenberg | All rights reserved | Developed by IT at Work