We zijn vandaag open

Schoolstraat 4, 3931 HX Woudenberg

033 286 2824

Keukenontwerp

Onze laatste updates, geheel in onze eigen huisstijl

Meer dan een keuken...

Alles is verandering. Verandering is opwindend, niet alleen in het leven. Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een ongekende mate van flexibiliteit en mobiliteit. Hoe wij leven en ons inrichten past zich aan deze voortdurende verandering aan. De woon- en belevingsruimte als lievelingsplek in huis harmoniseert op perfecte wijze wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en esthetiek. Het is heel gemakkelijk om je eigen stijl te creƫren. Inspiratie is de eerste stap naar verandering: op de volgende bladzijden ontdekt u nieuwe perspectieven op leven en wonen. Veel plezier met inrichten!


Eenheid

Keuken en leefruimte vormen een eenheid en zijn qua ontwerp op elkaar afgestemd. Afhankelijk van de behoeften van de gebruiker kan de keuken een discreet element op de achtergrond zijn of het trotse middelpunt van de ruimte.

Levensgevoelens

Het ontwerp of de functies staan centraal bij de planning. Verschillende stijlen geven de leefruimte verschillende levensgevoelens.

Kleur

Deze komen tot uiting in de gezellige landhuisstijl, in een ontspannen lichte modulaire planning of ook in de klassieke elegante open planning met een hoog opbergvolume. Alle vormen van ruimte-inrichting bieden voldoende ruimte voor communicatie.