Over de Keukengalerie

Keukengalerie Woudenberg is een echt familiebedrijf, (van vader op zoon) met inmiddels ruim dertig jaar ervaring en is uitgebreid tot de keukenspeciaalzaak rondom Woudenberg. Deze jarenlange ervaringen delen wij met u.

Omdat het bij de aanschaf van een keuken vaak om aanzienlijke bedragen gaat, is het verstandig u goed te laten voorlichten. De adviseur van de Keukengalerie helpt u hier graag bij.

Uiteraard leveren wij keukens tegen concurrerende prijzen. maar wij bieden meer dan een prijs alleen!

  • Keuze uit vele fronten, van modern tot klassiek.
  • Een uitstekende service.
  • Geen aanbetaling.
  • Ruime keuze uit apparatuur.
  • Persoonlijk contact.
  • Deskundig en onafhankelijk advies.
  • Eigen monteur.

U wilt graag alle tijd, wij nemen de tijd voor u!

Montage

De Keukengalerie ziet het leveren van uw keuken als totaalproduct.
Wij hebben een eigen monteur, die zorg draagt voor een vakkundige montage. Het slopen, afvoeren, leidingwerk (water/elektriciteit/gas) en het verleggen van leidingen voor uw nieuwe keuken verzorgen wij desgewenst ook. Liever zelf plaatsen? Geen probleem; wij helpen u graag met duidelijke werktekeningen, handige tips en adviezen.

Neem een kijkje in onze Showroom
In de showroom van Keukengalerie vind u geen oogverblindendend grote keukens die toch nauwelijks plaatsbaar zijn in Hollandse huizen Nee, wij werken bescheiden en zijn gericht op realistische plannen. Door onze jarenlange ervaring op het showroombezoek op afspraak kunnen wij u opmerkelijk vriendelijke prijzen bieden. Maak een afspraak met de heer E. Willaarts en we bewijzen deze prijs- en tijdsbesparing.

Aanbiedingen

De Keukengalerie Woudenberg heeft van tijd tot tijd zeer unieke aanbiedingen, waarbij u voor een zeer mooie prijs een bijpassend product of zelfs een volledige keuken kunt aanschaffen.

Over ons

Keukengalerie Woudenberg is een echt familiebedrijf, (van vader op zoon) met inmiddels ruim dertig jaar ervaring en is uitgebreid tot de keukenspeciaalzaak rondom Woudenberg.

Producten

Naast de mooie collectie aan keukens, bieden wij als keuken specialist ook talrijk bijpassende producten aan. denk hierbij aan keukenbladen, apparaten, afvalsortering, en overige accessoires.

© 2016 Keukengalerie Woudenberg | All rights reserved | Developed by IT at Work