Uw keuken renoveren?

Hoeveel kost een renovatie?

Dagelijks kloppen er klanten bij ons aan met deze vraag. En terecht! Is de prijs te hoog, dan is het vaak interessanter om een nieuwe keuken te kopen. Bij de Keukengalerie Woudenberg denken we met klanten mee. een kleine of grote keukenrenovatie: het hangt volledig van het budget af.

Een gemiddelde keuken renovatie kost al snel enkele duizenden euro’s. Ruwweg de helft gaat op een materiaalkosten, de andere helft gaat op een arbeidskosten. Kiest u voor dure materialen? dan stijgen de materiaalkosten, terwijl de arbeidskosten gelijk blijven. Wilt u extra schakels plaatsen voor uw keukenapparatuur? Dan merkt u dit vooral aan een stijging van de arbeidskosten.

Het meeste geld gaat in werkzaamheden met veel materiaalkosten en veel arbeidskosten zitten, zoals het plaatsen van een nieuw keukenblok of de vervanging van het keukenblad of de keukendeurtjes. Wilt u nieuw tegelwerk? Ook dit kost al snel duizend euro, afhankelijk van de grootte van de keuken.

Slim of onverstandig…

Is het verstandig om een keuken te renoveren of is een nieuwe keuken een betere optie?

Bij de Keukengalerie zetten we de voor- en nadelen voor u op een rij. Vaak merken wij dat klanten die in eerste instantie denken aan een grondige keukenrenovatie toch voor een nieuwe keuken kiezen. Dit hangt echter volledig van de situatie af.

Wilt u meer persoonlijk advies? Maak een afspraak met de heer E. Willaarts en wij gaan samen kijken of het verstandig is om uw keuken te renoveren, of volledig te vernieuwen.

Aanbiedingen

De Keukengalerie Woudenberg heeft van tijd tot tijd zeer unieke aanbiedingen, waarbij u voor een zeer mooie prijs een bijpassend product of zelfs een volledige keuken kunt aanschaffen.

Over ons

Keukengalerie Woudenberg is een echt familiebedrijf, (van vader op zoon) met inmiddels ruim dertig jaar ervaring en is uitgebreid tot de keukenspeciaalzaak rondom Woudenberg.

Producten

Naast de mooie collectie aan keukens, bieden wij als keuken specialist ook talrijk bijpassende producten aan. denk hierbij aan keukenbladen, apparaten, afvalsortering, en overige accessoires.

Renovatie

Keukengalerie Woudenberg ziet het leveren van uw keuken als totaalproduct. Wij hebben een eigen monteur, die zorg draagt voor uw keuken en de vakkundige montage hiervan. Meer weten?

© 2016 Keukengalerie Woudenberg | All rights reserved | Developed by IT at Work